Πιστοποιήσεις & Βραβεία

Πιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες

Στα 70 χρόνια της ιστορίας της, η ΒΙΟΡΥΛ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, παρέχοντας σταθερά, ασφαλή και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Αυτό επιτεύχθηκε με τη λειτουργία δυναμικών συστημάτων διαχείρισης τα οποία υφίστανται συνεχείς βελτιώσεις προκειμένου να εξασφαλίζουν την παράδοση σταθερά καλύτερων προϊόντων.

Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας αφορά στην ανάπτυξη και την παραγωγή αρωμάτων, αρωμάτων τροφίμων και πρώτων υλών αρωματοποιίας και ειδικών χημικών ενώσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας. Είναι πιστοποιημένο από την TUV Hellas (μέλος του ομίλου TUV Nord) σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2015.

Το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων αφορά στην παραγωγή (ανάμιξη, spray drying, σύνθεση) αρωμάτων τροφίμων και πρώτων υλών για αρώματα τροφίμων (κρυσταλλικά furanoids) για χρήση σε τρόφιμα (δοχεία πλαστικά, αλουμινίου ή σιδηρά και σακούλες αλουμινίου). Είναι πιστοποιημένο από την TUV Hellas (μέλος του ομίλου TUV Nord) σύμφωνα με το σχήμα πιστοποίησης FSSC 22000.

Certifications

Η ΒΙΟΡΥΛ σχεδιάζει και παράγει μια μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις Διεθνών Φορέων Πιστοποίησης όπως:

  • HALAL CERTIFICATION SERVICES - για αρώματα τροφίμων κατά Halal
  • ORTHODOX UNION (USA) - για ειδικές χημικές ουσίες κατά Kosher

Στη ΒΙΟΡΥΛ, υπερηφανευόμαστε για το ευρύ ερευνητικό μας έργο, το οποίο αποτελεί έναν από τους πυλώνες της φιλοσοφίας της εταιρίας και ένα πολύ σημαντικό παράγοντα της μέχρι τώρα ανοδικής μας πορείας.

Η προσπάθεια αυτή έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις μεταξύ των οποίων το βραβείο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.