Πιστοποιήσεις & Βραβεία

Πιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες

Στα 70 χρόνια της ιστορίας της, η ΒΙΟΡΥΛ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, παρέχοντας σταθερά, ασφαλή και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Αυτό επιτεύχθηκε με τη λειτουργία δυναμικών συστημάτων διαχείρισης τα οποία υφίστανται συνεχείς βελτιώσεις προκειμένου να εξασφαλίζουν την παράδοση σταθερά καλύτερων προϊόντων.

Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας αφορά στην ανάπτυξη και την παραγωγή αρωμάτων, αρωμάτων τροφίμων, ειδικών χημικών ενώσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας και έχει αξιολογηθεί από την TUV Hellas (μέλος του ομίλου TUV Nord) και βρέθηκε να είναι σύμφωνo με τις απαιτήσεις του προτύπου EN ISO 9001:2008.

Το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων αφορά στην παραγωγή αρωμάτων τροφίμων (υγρών και σκονών spray-dried) και τα συστατικά αρωμάτων τροφίμων (κρυσταλλικά furanoids) και έχει αξιολογηθεί από την TUV Hellas (μέλος του ομίλου TUV Nord) και βρέθηκε να είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις του συστήματος πιστοποίησης FSSC 22000.Η ΒΙΟΡΥΛ σχεδιάζει και παράγει μια μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων που πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις Διεθνών Φορέων Πιστοποίησης όπως:

  • HALAL FOOD COUNCIL OF EUROPE - για αρώματα τροφίμων κατά Halal
  • NATIONAL KASHRUTH (USA) - για ειδικές χημικές ουσίες κατά Kosher

Στη ΒΙΟΡΥΛ, υπερηφανευόμαστε για το ευρύ ερευνητικό μας έργο, το οποίο αποτελεί έναν από τους πυλώνες της φιλοσοφίας της εταιρίας και ένα πολύ σημαντικό παράγοντα της μέχρι τώρα ανοδικής μας πορείας.

Η προσπάθεια αυτή έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις μεταξύ των οποίων το βραβείο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.