Καταναλωτικά Προϊόντα

Φυσικά εντομοαπωθητικά

Το 2012, μετά από έξι χρόνια έρευνας πάνω στα φυσικά εντομοαπωθητικά συστατικά, η ΒΙΟΡΥΛ ιδρύει το τμήμα καταναλωτικών προϊόντων με σκοπό την εξυπηρέτηση της αγοράς λιανικής πώλησης με την κυκλοφορία του πρώτου εντομοαπωθητικού της προϊόντος με την εμπορική ονομασία Mosquit.

Μέχρι το τέλος του 2015, δύο ακόμη σειρές προϊόντων κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά, η σειρά NatGuard η οποία προορίζεται για το δίκτυο ευρείας διανομής και η σειρά Repelkito για το δίκτυο επιλεκτικής διανομής (φαρμακεία και καταστήματα κατοικίδιων ζώων). Οι δύο σειρές περιλαμβάνουν προϊόντα φυσικής εντομοαπωθητικής προστασίας για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα.

Τα καταναλωτικά προϊόντα της ΒΙΟΡΥΛ ανήκουν στην κατηγορία των βιοκτόνων (κλάση 19 σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό για τα βιοκτόνα (BPR) όπως επικαιροποιήθηκε από την οδηγία 334/2014) και έχουν λάβει άδεια κυκλοφορίας στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Το όραμά μας είναι να παράγουμε και να διανέμουμε προϊόντα ασφαλή, αποτελεσματικά και εύκολα στη χρήση, σε προσιτή τιμή για τον καταναλωτή.

Η αποστολή μας είναι να γίνουμε τα προσεχή χρόνια, ένας σημαντικός παίκτης στην κατηγορία των προϊόντων φυσικής εντομοαπωθητικής προστασίας τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα κατοικίδια ζώα στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις σειρές των προϊόντων μας.