Αρώματα

Αρώματα που κάνουν τη διαφορά

Το άρωμα είναι το συναρπαστικό αποτέλεσμα της δημιουργικής φαντασίας και της επιστημονικής γνώσης του αρωματοποιού.

Η επιλογή και ο συνδυασμός των κατάλληλων συστατικών μέσα από μια πλούσια παλέτα φυσικών και συνθετικών προκειμένου να γίνει ένα πρωτότυπο άρωμα για ένα συγκεκριμένο προϊόν είναι μια τέχνη στην οποία οι αρωματοποιοί της ΒΙΟΡΥΛ διαπρέπουν.

Τα αρώματα μας «υπογράφουν» προϊόντα σε όλο τον κόσμο, γίνονται η «ταυτότητά» τους, διεγείροντας τα συναισθήματα των καταναλωτών αλλά και ενισχύοντας τις χρηστικές ιδιότητές τους.

Η ΒΙΟΡΥΛ παρακολουθεί στενά τις τάσεις της αγοράς στα καταναλωτικά προϊόντα σε διεθνές επίπεδο προκειμένου να είναι πάντα σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της επιτυχημένα αρώματα που να συμβαδίζουν με τις τρέχουσες εξελίξεις.

Σχεδιάζουμε και προμηθεύουμε αρώματα για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως είναι οι κολόνιες, τα προϊόντα φροντίδας προσώπου, μαλλιών και σώματος, τα προϊόντα φροντίδας των ρούχων (απορρυπαντικά, μαλακτικά, πρόσθετα πλυντηρίου), τα προϊόντα φροντίδας του σπιτιού (καθαριστικά επιφανειών και απολυμαντικά, αποσμητικά χώρου, κεριά), τα εντομοαπωθητικά και τα αρωματισμένα πλαστικά προϊόντα.

Ικανοποιώντας την αυξανόμενη ζήτηση για οικολογικά προϊόντα και φυσικά καλλυντικά, η ΒΙΟΡΥΛ έχει αναπτύξει και διαθέτει μια μεγάλη σειρά φιλικών προς το περιβάλλον αλλά και φυσικών αρωμάτων με εξαιρετικά επιτυχημένο οσφρητικό αποτέλεσμα.